LANTREK '18 | 1. - 4. MAALISKUUTA 2018, TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Tampereen messu- ja urheilukeskuksen E-halli, eli TähtiAreena. Areenalla on saatavilla kaikki peruspalvelut ravintolasta suihkuihin ja nukkuma-alueeseen. Tämän lisäksi tapahtumapaikan ympäristöstä löytyy kävelymatkan päästä mm. Citymarket, Hesburger, Subway sekä muita ravintoloita ja kauppoja.

Ruokailu

Tapahtuman aikana messukeskuksessa on mahdollisuus buffet-ruokailuun. Ruokailu tapahtuu E-hallin Barcelona-ravintolassa, joka sijaitsee 2. kerroksessa. Ruokailu sisältää lämpimän aterian lisäksi monipuolisen salaatti- ja leipäpöydän. Ruokajuomana voi nauttia jääkylmää vettä. Jälkiruuaksi löytyy kahvia ja teetä.

Huom! Kasvisvaihtoehdot ja erityisruokavaliot on mahdollista saada erillisinä lautasannoksina keittiöstä.

Ruokailuhinnasto

Ruokalippuja voi ostaa ennakkoon lippukaupasta 8,5 € / hlö (Huom. Ennakkohinta poistuu lippukaupasta 25.2.2017). Tapahtumassa ruokalippuja voi ostaa myös ravintolasta hinnaston mukaisesti 9,9 €/ hlö. Yksi ruokalippu oikeuttaa yhteen ruokailuun.

Ravintolan aukioloajat

Torstai Perjantai Lauantai
Lounas: 11:00-15:00

porkkanaraaste G, M
raejuusto G, L
jauhelihapihvit kermakastikkeessa G, L
perunamuusi G, L

Lounas: 11:00-15:00

punajuuria G, M
tuoresalaattia G, M
lihaperunasoselaatikko G, L

Päivällinen: 18:00-21:00

vihersalaattia G, M
tomaattia, kurkkua G, M
lasagne

Päivällinen: 16:00-20:00

vihersalaattia G, M
tomaattia, kurkkua G, M
spaghetti Bolognese L

Päivällinen: 16:00-20:00

vihersalaattia, porkkana- ja kurkkutikkuja
coleslawsalaattia G, L
hot wings & aurajuustodippi G, L
makkaramix G, M
lankkuperunat G, M
nachot ja salsa

G = gluteeniton, M = maidoton, L = laktoositon
Allergeeneista lisätietoa henkilökunnalta.

Kioski

Tapahtuman aikana TähtiAreenan 2. kerroksessa toimii Finnrestan ylläpitämä Barcelona ravintola/kioski. Valikoimassa lisäksi mm. jogurttia, hedelmiä, smoothieita, täytettyjä sämpylöitä, kahvia, teetä, pullaa, virvokkeita, jäätelöä, ym. Tervetuloa!

Aukioloajat:
Torstai
18-24:00
Perjantai
8-24:00
Lauantai
8-24:00

Infodesk & Gameinfo

Infodesk palvelee tapahtuman aikana. Infodesk auttaa kaikissa tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä sekä ongelmissa. Infossa voit esimerkiksi ostaa lippuja tapahtumaan, tuoda ja noutaa löytötavaroita, raportoida verkko- / sähköongelmista sekä hakea pientä ensiapua (laastarit yms.).

Tapahtuman turnauksiin osallistuvia pelaajia palvelee Gameinfot, jotka auttavat parhaansa mukaan sekä Pro- että Amateur-turnausten osanottajia kaikissa turnaukseen liittyvissä ongelmissa. Gameinfo on avoinna koko tapahtuman ajan, poislukien yöt (klo 02:00-09:00).

Ensiapupiste

Tapahtuman ensiapupiste sijaitsee infon yhteydessä. Haavereiden sattuessa kannattaa ilmoittaa lähimmälle järjestäjälle tai kävellä suoraan infopisteelle.

Nukkuma-alue

Hallin ilmastoinnista johtuen on suositeltavaa tuoda mukanaan oma makuupussi. On myös erittäin suositeltavaa ottaa mukaan makuualusta, sillä nukkuma-alueiden lattiat ovat aika kylmät eikä paikanpäällä ole tarjolla patjoja tai muita pehmukkeita.

Nukkumatilat sijaitsevat D-hallissa. Ensimmäisenä yönä käytössä on Leonardo-sali. Nukkuma-tilat avataan porrastaen seuraavasti:

  • Torstaina 1.3.2018 käytössä on D-hallista Leonardo-sali (klo 23:00 alkaen).
  • Perjantaina 2.3.2018 käyttöön avataan loput D-hallista (klo 22:00 alkaen) ja D-halli on käytössä sunnuntaihin 3.3.2018 klo 11:00 saakka.

Suihkut ja pukuhuoneet

Tampereen messu- ja urheilukeskuksen D-hallista löytyy sekä miehille että naisille selkeästi opastetut omat suihku- ja pukuhuonetilat, jotka ovat käytössäsi koko tapahtuman ajan.

Hotellit

Mikäli et halua majoittua tapahtumapaikalla, lähimmät hotellit löytyvät 4-8 kilometrin säteellä Tampereen messu- ja urheilukeskuksesta.

Pohjakartat

HUOM. Pohjakartan mittasuhteet eivät ole täysin tarkkoja. Muutokset mahdollisia.