LANTREK '18 | 1. - 4. MAALISKUUTA 2018, TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS

LanTrek 2018 tapahtuman lehdistötiedote 23.9.2017

Suomen suosituimpiin peli- ja nuorisotapahtumiin kuuluva LanTrek jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa maaliskuussa 2018.

Vuoden 2018 LanTrek -verkkopelitapahtuma tullaan järjestämään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1. - 4.3.2018. Tapahtuma kerää yli 2000 pelaamisesta kiinnostunutta kävijää neljäksi päiväksi saman katon alle. Lavalla nähdään mm. yhteistyössä FEL (Finnish eSports league) kanssa supersuositun Counter-Strike: Global Offensive-liigan finaalipelit.

Tapahtumassa kilpaillaan paremmuudesta niin joukkue- kuin yksilöpeleissä. Tarjoamme myös lauta- ja retropelialueet, yhteistyökumppaneiden oheistoimintaa sekä mahdollisuuden löytää uusia ystäviä samanhenkisestä yhteisöstä.

ED haluaa olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä elektronista urheilua ja pelaamista Suomessa. Uskomme, että yhteistyö jo pitkät perinteet omaavan LanTrek-tapahtuman ja tapahtuman järjestäjien kanssa on erinomainen tapa tukea tätä tavoitetta.” - ED tuotepäällikkö Joonas Eriksson

LanTrek on vuonna 2001 alkunsa saanut Pirkanmaalainen verkkopeli-/nuorisotapahtuma. Tapahtuma järjestetään vuosittain yli sadan vapaaehtoisen voimin. Tapahtuma jatkaa kasvamista pelaamisen ympärillä yhdessä tunnettujen yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Olemme innoissamme yhteistyöstä Lantrek –organisaation kanssa. Pelaaminen on vahvasti HP:n fokuksessa, ja siksi on todella hienoa olla mukana tapahtumassa uusilla e-urheiluun optimoiduilla OMEN by HP -pelikoneilla,
HP:n kuluttajatietokoneiden tuotepäällikkö Leena Helenius kertoo.

Lisätietoja: Juha-Matti Haapala, Pääjärjestäjä, +358 20 754 5342, [email protected]