LANTREK '18 | 1. - 4. MAALISKUUTA 2018, TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS

Saapuminen

Tapahtumapaikka


Näytä suurempi kartta

Yleistä saapumisesta

Ovet ovat auki koko tapahtuman ajan. Voit halutessasi saapua tapahtumaan vaikka perjantaina!

Autolla tapahtumaan

Monelle on varmastikin helpointa saapua tapahtumaan omalla autolla. Tapahtumapaikka sijaitsee n. 6km päässä Tampereen keskustasta osoitteessa Ilmailunkatu 20, 33901 Tampere. Ajo-ohjeet kotoasi tapahtumapaikalle on varmasti helpointa katsoa itse suosimastasi karttapalvelusta. Tampereen seudulla voit seurata "Messukeskus"-opasteita, jotka johdattavat sinut messukeskuksen eteen.

Pysäköinti

Pysäköintialueella on ilmainen pysäköinti.

Yläpuolella olevaan karttaan on merkitty tapahtuman pysäköintialue, joka sijaitsee E-hallin pohjoispuolella. Lastaus tapahtuu E-hallin pohjoiselta ja eteläiseltä sisäänkäynniltä.
Tampereen messu- ja urheilukeskuksen ovien eteen parkkeeraaminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Julkisilla tapahtumaan

Jos olet tulossa kauempaa, niin sinun on helpointa matkustaa ensin Tampereen juna-asemalle tai linja-autoasemalle. Juna-asemalta on noin 400 metrin kävelymatka lähimmälle bussipysäkille, josta kulkee linja numero 14 joka kulkee suoraan Tampereen messu- ja urheilukeskukseen. Linja-autoaseman vierestä lähtee linja 14 joka kulkee suoraan Tampereen messu- ja urheilukeskukseen. Jos linja-autolla kulkeminen on mielestäsi hankalaa, on tietenkin mahdollista käyttää myös taxia. Kyyti bussi- ja juna-asemalta maksaa noin 13-18 euroa

Jäikö kysyttävää?

Kysymyksiä voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen [email protected]